Pages

19. juuli 2018

ED SHEERAN :)

Ed Sheeran, Friends Arena, Stockholm, 65000 fänni ja mina: 
1- 65000st. 
Palju inimesi, erineva taustaga muusikahuvilised, vanemad, nooremad, mehed ja naised. Meid ühendab üks asi- meile meeldib Ed Sheeran - tema looming, muusika ja seltskond. 



Ootusärevus
Sünnipäevahommik #15
Okei, alustan algusest. Meie peres on muusikal alati kindel koht. Esindatud on erinevad aastakäigud ja stiilid, kuid Ed on kahtlusteta kogu pere lemmikute hulgas. Kolm-neli aastat tagasi käis Ed Tallinnas, aga siis ei teadnud ma temast veel midagi. Vanemad kinkisid mulle minu 15 aasta sünnipäevaks minu esimese vinüülplaadi "DIVIDE", mis oli selleks ajaks inglise laulja kolmas stuudioalbum. Huvi arenedes soetasin endale ka teised tema vinüülid. 



Viimastel aastatel on tema suurtele kontsertidele erinevatel maailma lavadele müüdud piletid ära vähem kui viie minutiga. Mis omakorda tähendab, et piletit aitab saada üksnes "good luck" (hea õnn). Mingi aeg postitas artist oma instagrammi, et tulevad lisakontsertid ja nii õnnestuski saada kaks viimast piletit (minule ja empsile), me ei saanud isegi kõrvuti kohti, aga see oli kõigest väike lisa detail. Oluline on see, et artisti näed. Piletid ostsime täpselt aasta varem, enne oodatavat etteastet. Vanemad küsisid, et kas olen nõus, kui põhikooli eduka lõpetamise puhul oleks minu kingituseks nädalavahetuse lennureis Stockholmi koos Ed Sheerani kontsertiga ja muude huvitavate tegevustega - olin koheselt nõus ja juba ette väga tänulik ning õnnelik.


Meeletu rahvamass, mul oli ikka VAU efekt, kui saali sisse astusin. Varasemalt olen vanematega käinud Londonis Royal Alber Hall-is kontsertil, kus saal mahutab 12500 inimest, nii et mingi ettekujutus oli, aga 65000 nägu... Seda peab ise kohapeal nägema ja tunnetama, ei ole võimaik kirjapildis edasi anda neid emotsioone, ootusärevust, rõõmukisa ja suminat. Mõtlen, et on ikka inimene - kuulsus, keda nii paljud fännid tulevad ja tahavad kuulata, näha. Ja mitte ainult Rootsis vaid väga paljudes teistes riikides on inimesed soetanud suhteliselt kalli pileti, et veeta õhtu palavas, umbses, kuid tunnetest pakatavas saalis. Saal oli puupüsti täis, mis siis, et lisakontsert.
Saal läks pimedaks, rahvas aplodeeris ja kisas täiest kõrist, kui Ed lavale astus ja kontsert võis alata. Kõlasid esimesed akordid kitarril ja ma olin "kadunud". Pole saladus, et õnne hetkedel valgub silmanurka ka pisar - no mis siis ikka teha, see ju positiivsetest emotsioonidest, nii et lasin sellel pisarakesel vabalt valguda 😂 tunne oli lihtsalt niiiiii tugev.
Kogu nädalavahetus minu põhikooli lõpukingitusest oli imeline, millest nautisin iga hetke ja võtsin kaasa oma elu esimese arena kontserti tunnetuse + loomulikult mälestuse käeulatuses laulnud artistist. 
Vaatan veel praegu, päevi hiljem kontsertil tehtud videoid ja pilte ning ikka veel ei jõua kohale, et teda päriselt ise nägin ja temaga koos sain olla. IMELINE!






AITÄH ED!!!♡
G


Copyright @ Don't just exist, live. Blog Design by KotrynaBassDesign